1.11.2014 г., 23:06 ч.

Компютаризация 

  Поезия » Хумористична
532 0 1

                      Компютаризация

 

                       Сексът даже анален

                       стана банален,

                       сега било актуално,

                       да чукаш вертуално!!!   

                               

 

                            Семейна

 

                       По-добре един миг

                       с чужд бик,

                       отколкото 17 мига

                       с мойта шушумига!

 

                              Съвет     

 

                       Уважаваш ли тъщата

                       мирна ще ти е къщата.

                       За любимата съпруга

                       алтернативата е друга -

                       само голяма заплата

                       и фитнес в кревата

                       оправят нещата!   

                           

 

                                  

          

                           

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добро утро, Ганчо!Второто и третото са интерестни,
    но първото да не те тресне!
    Старай се да няма цинизми! Това е моето мнение, а иначе си е твоя работа.
    Поздрав и спокоен ден!
Предложения
: ??:??