7.04.2013 г., 18:28 ч.

Конференция 

  Поезия » Гражданска
369 0 1

Бойко, от нарцисизъм страдащ,

води ни по път пропадащ.

Пак за магистрали плещи,

прост, но с ръце като клещи,

борец против някакви октоподи,

защитник на лобистки изгоди -

за Банско и дюните на морето,

Бог плаче, дъжд пада от небето -

хората се самозапалват,

а ГЕРБ спасители се изкарват.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бойко оглави протестите срещу правителството си. Евалла!
Предложения
: ??:??