Apr 7, 2013, 6:28 PM

Конференция 

  Poetry » Civilian
370 0 1

Бойко, от нарцисизъм страдащ,

води ни по път пропадащ.

Пак за магистрали плещи,

прост, но с ръце като клещи,

борец против някакви октоподи,

защитник на лобистки изгоди -

за Банско и дюните на морето,

Бог плаче, дъжд пада от небето -

хората се самозапалват,

а ГЕРБ спасители се изкарват.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Бойко оглави протестите срещу правителството си. Евалла!
Random works
: ??:??