9.02.2021 г., 19:20 ч.

Конкурентка 

  Поезия » Любовна
606 0 4

Свиквай с нея. Няма да си иде.

Ще ти бъде като сянка тя.

Ще е в твоя сън и във мечтите.

Ще досажда и в реалността.

 

Ти не ще да я прогониш. Тя е

толкова нахална и игрива.

В огледалото я виж - желае

като тебе все да е красива.

 

Във витрините се отразява

щом преминеш. Но защо го прави?

Всичко твое тя употребява

и походката ти й се нрави.

 

Конкурентка ти е тя. Прости ми!

И двете, знай, сега сте ми любими.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??