8.06.2015 г., 0:29 ч.

Констатации 

  Поезия
413 0 2

КОНСТАТАЦИИ

 

Недоцъфтели кактуси -

Разпятие.

Бездомен дъжд -

смирено песнопение.

Метежна кръстопътност -

съзаклятие.

Предначертани нощи -

провидение.

Катранени луни -

съновидение.

Запуснат първоизвор -

безпонятие.

Мистериозни тишини -

проникновение.

Задъхана себичност -

възприятие.

Невкусени емоции -

беззвездие.

Неравновесност -

кухи измерения.

Загърбени мечтания -

възмездие.

Нахълмени мълчания -

прозрения.

© Донка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В това е смисълът - да умеем да констатираме... и да си правим изводи.
    Благодаря ти!
  • Хареса ми! Накара ме да направя и аз констатации за своя живот!
    "Един живот - мигновение"
Предложения
: ??:??