7.10.2008 г., 15:12 ч.

Копнеж 

  Поезия » Еротична
954 0 4
Нашите две тела, вплетени
в танца на страстта,
топлината на ръцете ти,
впити в пламналите ми бедра,
дъхът ти - в тихия шепот на вятъра -
едва доловим...
натам е отправен копнежът ни,
а ние неловко мълчим.

Понеси ме на ръце -
оставям се в твойте обятия -
нека огънят в моето сърце
пламне  между телата ни!

© Виктория Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??