15.02.2011 г., 13:34 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
945 0 7

Вятърът мислите ми пак разпилява -
птици в простора тъй необятен.
Ароматни цветя в тайна градина,
кораби бели в океана безбрежен.


Пътуват към теб, издули платната,
порят вълните и синята шир.
Пеперуди нежни - пърхат с крилата,
в сърцето - копнеж по твоя  лик мил.

Ноти рисуват нежна симфония
по струните на тъгуваща душа.
Арфа свири сладка мелодия,
моя зов ти изпраща в нощта.

Звездите събирам в топлите длани
и всяка наричам за обич омайна.
С парче от дъгата люлка направих,
за любовта ни - дано е безкрайна!

музика

© Катя Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??