Колко много искам да те гушна
и да се почувствам защитена!
Колко много искам да те целуна
и да се стопя в ръцете ти -
разгорещена!
Искам пак да ме докоснеш,
с погледа си да проникнеш в мен
и да се почувствам отново жива
в прегръдките ти нощ и ден!
© Лили Всички права запазени