11 янв. 2011 г., 19:06

Копнеж 

  Поэзия
537 0 0

Колко много искам да те гушна

и да се почувствам защитена!

Колко много искам да те целуна

и да се стопя в ръцете ти - 

                               разгорещена!

Искам пак да ме докоснеш,

с погледа си да проникнеш в мен

и да се почувствам отново жива

в прегръдките ти нощ и ден!

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??