16.07.2008 г., 11:25 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
645 0 10
В прохладата на нежен летен дъжд
от сладкия му ромон се унасям.
Спокойна съм и тиха, изведнъж
копнежът ми към тебе ме понася.

Представям си, че свила колене
с коси върху гърдите ти заспивам.
В прегръдката на топлите ръце
насън прошепвам свидното ти име.

Дъхът ми и сънят ти се целуват,
сънят ми пие жадно твоя дъх...
Самотна и притихнала тъгувам
в прохладата на нежен летен дъжд.

© Ая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??