11.01.2017 г., 14:34 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
300 0 0

 

Пожелах си теб и те получих

и в този миг душата ми узна,

че, може би, поне сега сполучих, аз,

в играта с любовта.

 

  Беше страст,

     поглъщаща в забрава,

  беше всичко, на което някога

     човек би казал:

 

тези две сърца от обич

ще се изгорят,

но моля те, дано сега си струва...

дано си струва този път.

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??