Копнея за устни, които са далече,
с мисълта за тях заспивам и
се будя вече!
Копнея за ръце, които не мога да
погаля, чувствам, че в сърцето си
любовен пламък паля!
Копнея за очи, чийто блясък да
ме подлудява, погледна ли в
тях, искам бавно от любов да
се удавя...
Копнея за тяло, което искам да
прегърна, искам при теб да дойда
и да забравя да си тръгна!
Копнея силно тези копнежи да
сбъдна, ти в друга жена ме превърна!
Много станаха моите копнежи,
но в тях влагам всичките си надежди!!!
© Виктория Тодорова Всички права запазени