3.04.2020 г., 15:23 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
500 0 4

Копнежът по тебе голям е

а аз съм пияна.

Но и трезва да съм

ти си в моя сън.

 

Пуста му и карантина

виното ще ми е ваксина.

Докато трае тя

за да не изтрещя.

 

Карантинно вдъхновение ме е обзело

копнеж, страст и огън жарък.

Общуването с тебе ми е всекидневен подарък

искам да целуваш моето чело.

 

Наздраве с чаша вино

ти си моето пиле мило.

Копнежът по теб нека всеки ден нараства

а любовта ми към теб – израства.

© Жанет Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??