23.01.2024 г., 20:57 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
254 3 4

Копнея за твойта усмивка,
копнея за твоите очи.
За среща случайна копнея,
за миг да те зърна дори.

Жадувам за твоите милувки,
за устните твои жадувам.
Жадувам за твоите целувки,
в сърцето си с теб да празнувам.

Желая да бъдеш щастлива,
желая едно да сме цяло.
Желая до мен да заспиваш,
а времето... то да е спряло.

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??