12.01.2007 г., 1:28 ч.

копнеж 

  Поезия
941 0 6

Искам...пак да видя дълбоките ти синьо-зелени очи.
Нищо,че принадлежат на друга.
Да чуя сърцето ти как тупти...
какво от това,че тупти за друга.
Да усетя ласките ти,топлите ти ръце...
Макар,че принадлежат на друга.
Да вида онази усмивка, на която съм робиня.
Усните, които целуват вече друга.
Искам...да видя теб,
новия човек,които живее вече без  мен.
Искам...да си спомня за миг,
твоята обич, която все още жива ме държи.

© Бени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??