19.07.2011 г., 21:28 ч.

Копнежно 3 

  Поезия » Любовна
510 0 3

Копнежно 3

 

Със прилива нощес ще се завърна,

разпръскваща коралови мечти,

в очите ми морето ще почувстваш -  

ще те обгърна със отблясъци...

 

Отблясъци на обич се бунтуват

във дълбините на пенливи чувства,

потапяш се във тях - не, не сънуваш -  

до тебе съм, пак перлено измислена...

 

В косите песъчинки се заравят,

посипват се по мойте рамена,

в сърцето любовта остава -  

незаличима прелестна вълна...

 

Ще се събудим влюбени на плажа,

обгърнати във капки светлина,

излишно е, каквото и да кажем -  

във нас прелива нежна обичта...

 

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??