2.04.2008 г., 9:47 ч.

Копнежът по теб! 

  Поезия » Любовна
625 0 0
Търсех дни и нощи две очи,
но докато търсех, аз не спирах да копнея!
Исках да ги намеря тези две очи,
но не можех, защото сърцето ми бе чуждо.

Но ето, дойде време разделно,
в което съзнах, че две сини очи ми липсват.
Но сега знам, че този копнеж по тези очи
завинаги ще си остане жадуван и бленуван.

Искам да мога да спра до теб,
за да ти кажа за този мой копнеж.
Искам да мога да спра със сълзи
твоето казано сбогом!

Но знам, че сега, където и да си,
моят копнеж по теб винаги ще е в сърцето ти.
Искам сега, когато си далеч от мен,
да знаеш, че ти си ми всичко.

Днес, когато всичко свърши в онзи сън,
когато ти ми каза: "Обичам те!",
аз разбрах, че в сърцето ми си ти
и сега вече знам, че моят копнеж носи твоето име,
а твоят копнеж носи моята любов и моята романтика!

ОБИЧАМ ТЕ, СЛАВЕЯ!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??