КОПРИНА, ДАНТЕЛА
Коприна, дантела, твоите ръце...
Достатъчно красноречиво,
само коприна, дантела...
Сложна бродерия за нещо просто.
Нещо ясно, което с тебе знаем.
И без коприна, и без бродерия,
във нишките на страст дълго таена -
ти и аз.
© S. Georgieva Всички права запазени