11.12.2016 г., 17:27 ч.

Кораб без посока 

  Поезия » Любовна
640 2 6

 

 

Без любов съм само кораб без посока,

тяло без душа, птица без крила

без вятър и без въздух, без любов

съм само едно подобие на сърце...

 

без кръв, без болка и без радост...

Отвори ми вратата на душата ти,

за да те почувствам вътре в себе си...

без любовта ти съм едно нищо...

 

Което плаче безутешно при липсата

на нови спомени, нарисувани

от ласките, притежаващи момента си,

любов вечна отвори ми вратата си...

 

че без теб съм нищо, без притежание...

без съществуване, без каквото и да е...

 

 

© Тита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??