20.02.2020 г., 19:02 ч.

Корона вирус 

  Поезия » Пародии
1413 0 0

Корона вирус

 

 

То не беше крава луда,

птичи грип, какво ли не?

Свинска чума! Уж заблуда

ала от къде се взе?

 

Вирус със корона значи

вече броди по света.

Не помагат ни илачи,

ни пък светена вода!

 

Няма млади, няма стари,

кара вирусът наред.

От Пекин та до Калгари

няма правила и ред!

 

Уж измислена ваксина,

докато се въведе

тук, от този свят мнозина

вирусът ще отнесе!

 

Лек единствен май, че има,

гроздова с добро мезе.

Краставичка, лук, сланина,

и вирус ще се предаде!

 

20.02.2020 г.

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??