7.08.2011 г., 0:38 ч.

Косачите 

  Поезия
770 0 0

Косачите точеха косите си
със силни стоманени звуци.
Тревите падаха в краката им,
като самотни девици.
Ароматът на билки беше силен,
по-силен от пакетче чай, потопено
във чаша гореща вода.

© Радослав Бърдовски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??