Aug 7, 2011, 12:38 AM

Косачите 

  Poetry
771 0 0

Косачите точеха косите си
със силни стоманени звуци.
Тревите падаха в краката им,
като самотни девици.
Ароматът на билки беше силен,
по-силен от пакетче чай, потопено
във чаша гореща вода.

© Радослав Бърдовски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??