21.12.2007 г., 6:14 ч.

Кошмар 

  Поезия » Любовна
508 0 4
Не виждам в теб никаква промяна
идваш при мен все едно си на смяна
но да плача вече сили няма
няма нищо всичко е излишно

Излишни са сълзите
излишни са мечтите
в теб доверие загубих
кажи защо сърцето ми погуби

Не искам да си спомням за отминали дни
не искам да гледам в миналото ни
това което за тебе бях вече не съм
кошмар си за мен а беше сън

Искам от този кошмар да избягам
искам но той все към мене бяга
от кошмара кога ще се пробудя
не искам с мен да си и едновремено с друга

© Ванеса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??