14.03.2021 г., 21:56 ч.  

Кошмарен сън ( Строгата господарка ) 

  Поезия » Любовна, Еротична
816 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

О, не... и този сън кошмарен!

Завързан съм за дървен стол.

Умът от ужас е попарен,

че в мрак един съм сам и гол.

Тревожно е сред тишината,

не виждам нищо в този час.

Загадъчна е тъмнината,

предчувствам болката си аз.

Започва се и чувам пак

на тънки токчета звука.

Пробожда рязко всяко " так... " .

Тя, чувствам, тука е сега.

Край мене обикаля тя

и сякаш съм без дъх, треперя.

Камшик на пода изплющя,

спасение не ще намеря.

Прожектор светва право в мен,

глава отмятам настрани.

Примижам бързо заслепен,

облъчен съм от сто винù.

" Признай! " - прошепва с нежен глас.

- Но за какво? " Признай си ти!!! "

- Но за какво, не зная аз! 

" Признай!!! " - и вече тя крещи.

И щраква шалтер, светлината

огромна зала осветява...

И аз съм точно по средата,

а тя пред мен е величава.

С ботуши дълги до бедрата,

чаталът й покрива прашка.

С ръце на хълбок, на главата

със надпис " Sex police " фуражка.

Косите черни водопадно

върху гърдите снежнобели

се спират и зърната жадно

към мене сочат напращели.

Корсетчето и всичко друго

е с цвят на вишна, а лицето

изваяно от райски струг, о...

тупти от плен във мен сърцето.

Добре, ала защо се мръщят

над две оченца корк тез вежди?

И мигновено се пропъждат

от мене всякакви надежди.

Към мен пристъпва на парад...

С лице лицето гали мило.

Парфюмът й е, да - "  Eclat " ,

ухаят устни на червило.

В ухото шепне пак " Признай! " .

- Каквото и да е, признавам!

Играта твоя изиграй!

Пред теб изцяло се предавам!

" И правилата си остават,

ще има секс до сутринта!

Ах, буйна страст ще направлява

телата ни, ще ври кръвта!

По- рано паднеш ли, тогава

за теб ще има душ студен! "

По мен езичето заплавва.

Бъди, мой порив, несломен...

че няма тази госпожа

насищане, секс- дух е тя.

Дано, дано да издържа.

Студена чака, там, вода...

 

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??