9.07.2008 г., 21:53 ч.

Кошмарно чиста 

  Поезия
713 0 16

                                                                  Посветено на... едно черно слънце.

 

Не те видях.

Подпалих грешките.

Изтрих ги от света със пепел.

Не се познах.

С бедра разтворени.

Родих се.

От един мечтател.

 

Не те убих.

Сънувах те.

Като разпален ураган.

От нищото.

Не те разбрах.

Погребах те.

Спокойно си заспах.

Без истини.

 

Не се сдържах.

Ти вяло ме изстрада.

Когато ме раздра.

В сребристото.

Не исках да обичам.

И крещях.

Събудих се.

Кошмарно чиста съм.

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??