16.07.2007 г., 17:26 ч.

Космическо 

  Поезия
498 0 8


 

Вятърът е скитник между звездите,
въображението - полет към мечтите,
а часовникът - "куковиче гнездо", опустяло,
защото времето отдавна е спряло
и над космическото мъртво вълнение
единствена любовта има значение!

© Любомир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??