Jul 16, 2007, 5:26 PM

Космическо 

  Poetry
474 0 8


 

Вятърът е скитник между звездите,
въображението - полет към мечтите,
а часовникът - "куковиче гнездо", опустяло,
защото времето отдавна е спряло
и над космическото мъртво вълнение
единствена любовта има значение!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??