14.10.2023 г., 15:24 ч.

Космическо пътешествие 

  Поезия » Любовна
288 0 0

      Космическо пътешествие 

                           На А. 

 

Хиляди нощи и дни

Пътувахме през времето сами

Аз, ти и любовта

Минавайки покрай безброй слънца

 

Понякога бе тъмно и студено

Тогава с теб се гледахме смутено

Друг път бе светло и горещо

И смеехме се заедно на всяко нещо

 

Летяхме през Вселената безкрайна

И търсихме планетата незнайна

Която наш дом да наречем

И одеждите ни пътни, прашни завинаги да съблечем

 

И в цялото това скиталчество небесно

Разбрахме нещо истинско и лесно

Че търсили сме туй което

Е не във Космоса, а във сърцето. 

 

26.05.2023


 

© Владимир Велев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??