11.07.2018 г., 2:03 ч.  

Космос 

  Поезия
335 0 0

Загубих всичко в своя космос,
сърцето ми е черна дупка.
Намерих своя дом под къс мост.
Покрих се в своята черупка.

 

Погубих всичко в своя космос,
допуснах то да си отиде.
Дали е слабост или всъщност
е сила вечно да се скиташ...

© LeonaXIII Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??