4.05.2008 г., 21:52 ч.

Костенурки 

  Поезия » За деца
982 0 6
На гърба си е с къщурка
земноводна костенурка,
тихичка и много мила
в нея плахо се е свила.

Костенурка земноводна
със опашка тя е модна
и си плува във блатата,
че обича тя водата.

А сестра и във гората
стъпва бавно със краката
на гърба и тя с товар -
къщичките са им дар.

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??