Хубаво си, малко коте,
с пухкава глава,
с мъничка уста,
с мънички крака.
Сладичко си като зайче,
с мъничко носле,
с дребничко уше,
но си бързо кат петле.
Пухкаво като мече,
с мъничко оче,
игриво си като куче.
Ти си моето сладурче!
Аделина Субева - 5 клас
© Ученици Всички права запазени
Представих си най-красивото и мило коте!