Jun 8, 2010, 9:45 PM

Коте 

  Poetry » For kids
774 0 7

                                                                        

Хубаво си, малко коте,

с пухкава глава,

с мъничка уста,

с мънички крака.

 

Сладичко си като зайче,

с мъничко носле,

с дребничко уше,

но си бързо кат петле.

 

Пухкаво като мече,

с мъничко оче,

игриво си като куче.

Ти си моето сладурче!

 

                              Аделина Субева - 5 клас

© Ученици All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??