17.05.2012 г., 10:37 ч.

Коте 

  Поезия » За деца
468 0 0

КОТЕ

                        на Ани...

 

Котето от двора тича

и под печката цял ден се припича.

Вън снежинки вече хвъркат,

затова то у дома си мърка.

 

Става то игриво, види ли кълбото.

В къделята на баба заспало бе, горкото.

Коте, коте, защо си непослушно?

Втори ден съм тук на гости

и от тебе ми дойде до гуша.

 

Принцесата с каймата

вчера ти ми грабна,

само да беше те видяла мойта баба...

Бягай в мазето мишки да ловиш

и не ме гледай хитро, нещо пак кроиш...

 

 

19.03.2012 г.

 

© Луиза Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??