5.06.2008 г., 6:40 ч.  

Коя жена така те унизи 

  Поезия
1764 0 12

Коя жена така те унизи,

че се опитваш уязвен да  мразиш  всички.

Коя жена така те нарани,

че се боиш отново с чувствата да бъдеш искрен.

Коя жена с теб се подигра,

че се кълнеш в името на бога.

Че нямало любов,

 а суета,

изпълнена от празнословия.

Вдигни глава. Естествено се дръж.

Не бягай от любов.

От нея мисля - май не  се умира.

Нима загубил я веднъж,

 е  невъзможно да я преоткриеш.

Че в света човек с човек не си прилича

и някъде на  този свят

те чака твоето момиче,

 с което ще почустваш,

 че обичаш, 

че обичаш - и то как!      

© Наталия Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??