19.05.2010 г., 23:41 ч.

Крачка 

  Поезия
838 0 15

 

съм ти душепремяната новата

съм ти онова дето все не ти стига

съм ти махалото хитрия дух

съм ти имала давала

съм ти събуждала бога заспивала дявола

съм ти рисувала бъдното изтривала другото

и сега пак на същия праг се препъвам

и от двете му страни нямам те

 

ни съм ти била

ни мене ме имало

 

 

© Идеми Дойдеми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??