19 may 2010, 23:41

Крачка 

  Poesía
841 0 15

 

съм ти душепремяната новата

съм ти онова дето все не ти стига

съм ти махалото хитрия дух

съм ти имала давала

съм ти събуждала бога заспивала дявола

съм ти рисувала бъдното изтривала другото

и сега пак на същия праг се препъвам

и от двете му страни нямам те

 

ни съм ти била

ни мене ме имало

 

 

© Идеми Дойдеми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??