3.04.2008 г., 14:46 ч.

Крадци 

  Поезия
577 0 1
Поезия?
Думи,
хващащи ръжда.
Със
спицифичен
звън, мелодия, трептене,
утихващи,
словата ми крадат
от
мойта
цветнота.


Предъвквам думи и ми е добре...







© Линда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??