Крадец си ти, крадец незнаен,
крадеш от мен и ден, и нощ,
крадеш, не искаш и да знаеш,
крадеш, крадеш - кога ще спреш?
Крадец си ти, но много странен,
крадеш усмивки и мечти,
крадеш съня ми непоканен,
крадеш, крадеш - кога ще спреш?
Крадеш, крадеш - кога ще спреш
в мислите ми тайничко да се промъкваш,
крадец си ти, какъв крадец -
най-ценното - сърцето ми отмъкна!
© Наталия Всички права запазени