6.03.2009 г., 15:50 ч.

Крадла 

  Поезия » Любовна
845 0 13

 

Крадла

 

Открадна сърцето ми

и  се запиля!

Посърна  лицето ми,

кръвта замря!

Дълго те търсих

в женски  усмивки.

Очи не открих

като твоите пивки!

Твоята омая

ще пазя до края

с надежда велика,

че сме лика-прилика!

Мечтите в сираци

превърна!

Желая силно

да те прегърна!

Върни ми сърцето!

Да  бягаш?!

... не  е  прието!

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??