30.12.2011 г., 18:52 ч.

Край и начало 

  Поезия » Любовна
536 0 1

Очите отворени обливат се със сълзи,
поглеждат към сърцето тъжно и питат се къде ли си сега.
Ръцете, свикнали да те прегръщат,
протягат се безсилно, но дали...
Устните, очакващи целувка страстна,
усещат вече изтрития вкус на любовта.
Съзнанието - приело вече,
достигнало болезненото дъно.
Единствено сърцето си отдъхна с надежда тежко,
ще усеща раните от аромата вечно.
Денят, в който ти си тръгна без дори да се обърнеш,
денят, в който продължих да те обичам...

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??