Сълза в душа
душата в стих
порой мисловен
кръвта бучи
сърце решето
вълнение
отглас нежен
безброй мечти
слуги на страстите ,
затишие .
Промяна рязка
залитане
неясни думи
съмнение
красиви мигове
пометени
силни чувства
обречени
борба в душата
душа без стих
красива приказка ,
с край сълзлив !
© Петър Койчев Всички права запазени