27.01.2009 г., 10:15 ч.

Крайбрежности 

  Поезия » Любовна
977 0 14
Крайбрежна съм и затова навярно
очите ми се взират все в безкрая.
Пръски пяна съм и шепа пясък.
Почти жена... вълните ме чертаят.
Мириша на море, тръпчиво и солено,
пристанищна съм, приливна и бяла.
И чакам теб, откакто съм родена,
моя Обич... малко закъсняла.
Улавям бриза, в себе си го нося...
В едно сърце, преливащо от нежност.
И мечтая с изгрева и ти да дойдеш,
в шепите си носещ късчета крайбрежност...

© Мммм Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??