19.12.2019 г., 10:18 ч.

Крайно 

  Поезия » Източни форми
713 0 0

Съзвездие сияйно


Цвете тъй омайно


За мен всичко бе


Но безкрайно не

© Лазар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??