Dec 19, 2019, 10:18 AM

Крайно 

  Poetry » East forms
692 0 0

Съзвездие сияйно


Цвете тъй омайно


За мен всичко бе


Но безкрайно не

© Лазар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??