26.07.2008 г., 0:36 ч.

Красив 

  Поезия » Любовна
533 0 4
Красив си. Някак прекалено.
И твърде добре си го осъзнал.
И твърде дълго стоя до мене.
И донесе твърде много самота.

И взе, което не е твое.
Допълнително се доукраси.
А аз пред теб като пред бог се молех,
докато иззад украсата не се показа ти -

изгубено в света си човече,
център, около който нищо не се върти.
Нима съм казала, че ще си вечен?
Сгрешила съм. Твърде красив ли си, за да те заболи?

24.07.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??