21.09.2007 г., 20:57 ч.

Красив спомен 

  Поезия
698 0 2
 

Аз бях твоето слънце в нощта,

а ти за мене беше божество,

била съм някога момичето-мечта,

за тебе всичко нежно и добро...


С копнеж аз чаках да дойде мига,

да видя красивите черни очи,

в очакване тръпнех да свърши нощта,

да те притисна отново до моите гърди.


Заедно бяхме от сутрин до мрак,

усмихнати, весели в дните чудесни,

очаквахме онзи, желания знак,

овенчавайки с устни любимите песни.


И рееха се погледите ни в морето,

а устните се сливаха в едно

и лудо биеше във нас сърцето,

но това отдавна е било...

© Теодора Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??