22.03.2021 г., 7:33 ч.

Красив спомен 

  Поезия » Любовна
573 0 0

Красив спомен

 

Опитах да простя, но не успях!

Сърцето ме болеше, но мълчах!

Криех нощем своите сълзи,,

и сънувах твоите очи!

 

Път към тебе търсех в тъмнината

и едва дочаквах светлината

за да търся твоя образ пак

от утрото, докато падне мрак!

 

Щастлив със тебе в сънищата бях!

Къде сгреших така и не разбрах!

Обичах те със цялата душа!

Но не успя да разбереш това!

 

Преминах през мъгли, през ветрове!

Сърцето ми не спря да те зове!

Не успяха бури да ме спрат!

Към тебе водеше ме моят път!

 

Ти беше най-желаната жена!

Ти беше най-красивата мечта!

Ти беше сън несбъднат, но щастлив!

Ти беше спомен тъжен, но красив!

 

 

08.03.2021 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??