1.10.2016 г., 10:09 ч.

Красива нощ на моята любов... 

  Поезия » Любовна
1165 4 13

Красива нощ на моята любов...

 

На теб, също като на мен

споделената самота ни харесва,

вглеждам се в теб и те чувствам,

толкова красива и замълчена,

 

в тишината ме придружаваш

по пътя към мечтите...

красива нощ на моята любов,

красива си, красива, тъй прекрасна...

 

и нежна, страстна, утешаваш болките ми 

и в теб намирам същността си,

в тишина ти сърцето ми трепти от радост

и изпълва се със сълзи на вдъхновение...

© Мелани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??