12.10.2008 г., 17:05 ч.  

Красива съм 

  Поезия
917 0 11

Колко съм хубава! Виж ме!

Цялата светя! Блестя!

Огън съм, не пепелище!

Живототворяща жена!

 

Виж ме каква съм красива!

Ти хубост такава къде си видял?

Погледни и живота как ми отива!

Сияйна съм, бисер съм бял!

 

Виждаш ли тези звезди във очите ми?

Сложих ги днес вместо грим.

Намазах с любов ръцете, лицето си

(предпочетох с любов, вместо с крем).

 

Виждаш ли, днес съм просто прекрасна!

Завидяха ми кривите огледала!

Ефирна и нежна, живототворяща!

Не съм ли... Не съм ли  красива жена?

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??