10.04.2014 г., 21:34 ч.

Красива съм, когато ме обичаш 

  Поезия » Любовна
699 0 3

Красива съм, когато ме обичаш, 

когато приближаваш се до мен, 

когато ме докосваш и събличаш. 

Когато вечер е или пък ден. 

 

Жена съм сто пъти по-млада,

когато ме обвиеш с трепет, с плам,

когато ме заливаш без пощада 

със свойта страст без капка свян.

 

Събличай ме отново и отново, 

докосвай мойта плът, изпепели 

сърцето ми, ума ми и отново 

ти тялото ми женско докосни.

 

Люби ме ти без страх и без умора, 

накарай ме да плача, да крещя 

загубена в мъжката ти воля 

намерила се, нова съм, летя. 

 

И пак ме карай да те пожелая. 

И пак ме искай, пак ме докосни 

отблъсквай ме, но нека да узная 

какво е слабост, от какво боли. 

 

Какво ще ме накара да треперя 

и що е туй, което уж е грях, 

а път показва ми към рая. 

Събличай ме. Да те забравя не успях... 

© Сиси Рад Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??